Συστήματα
Βιοκλιματικές Πέργκολες
Η ενεργειακή κρίση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και γενικότερα η ραγδαία αύξηση των οικολογικών προβλημάτων σήμερα, καθιστούν τη συμμόρφωση με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας, οι βιοκλιματικές πέργκολες FloperOpera και Vision της 
Floros Fine Shading προσφέρουν την πιο πρωτοποριακή και αποτελεσματική λύση.

Περισσότερα >  

Συστήματα Σκίασης
Οι απαιτήσεις σκίασης και ηλιοπροστασίας, σε ένα ιδιαίτερο κλίμα όπως το μεσογειακό, που χαρακτηρίζεται από έντονη και διαρκή ηλιοφάνεια, είναι αυξημένες και επιβάλλουν τη χρήση προϊόντων που πληρούν πολύ συγκεκριμένες και υψηλές προδιαγραφές. Τα συστήματα εξωτερικής ή εσωτερικής σκίασης, Bara, Casette,Rido και Lydia της 
Floros Fine Shading είναι ειδικά μελετημένα και απόλυτα προσαρμοσμένα σε αυτές τις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες.

Περισσότερα >  

Υφάσματα Εξωτερικής Σκίασης
Η επιλογή του κατάλληλου υφάσματος ηλιοπροστασίας είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε ένα σύστημα σκίασης εκτός από καλαίσθητο να είναι και αποτελεσματικό, δηλαδή να προστατεύει επαρκώς από τη βλαβερή UVΒ ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα να προσφέρει άνεση και φυσική σκιά σε κάθε χώρο. Επίσης, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας που θα κρίνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος, καθώς η εξωτερική χρήση συνεπάγεται μεγάλη καταπόνηση από τις καιρικές συνθήκες αλλά και γενικότερα.

Περισσότερα >  

Ενδεικτικά Έργα
Floper 100 με εξωτερική υδρορροή
Floper 120 με ανοξείδωτες ντίζες
Floper 120 με ανοξείδωτες ντίζες
Τελευταία νέα
Νέο Λογότυπο
Το νέο μας λογότυπο υποδηλώνει το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας καινούριας, δημιουργικής και παραγωγικής περιόδου.
R+T Stuttgart 2018
Η εταιρία μας ξανά στην έκθεση R+T Stuttgart για 5η συνεχόμενη φορά!
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!
Skyline
Σας παρουσιάζουμε τη νέα βιοκλιματική πέργκολα Skyline.
Συμμετοχή της Floros Fine Shading στο Ετήσιο Περιοδικό "Η Τέντα"
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, δώσαμε το ετήσιο "ραντεβού" συμμετέχοντας στις σελίδες του περιοδικού της Ένωσης Τεντοποιών Ελλάδος.