Συστήματα
Βιοκλιματικές Πέργκολες
Η ενεργειακή κρίση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και γενικότερα η ραγδαία αύξηση των οικολογικών προβλημάτων σήμερα, καθιστούν τη συμμόρφωση με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας, οι βιοκλιματικές πέργκολες FloperOpera και Vision της 
Florosgroup προσφέρουν την πιο πρωτοποριακή και αποτελεσματική λύση.

Περισσότερα >  

Συστήματα Σκίασης
Οι απαιτήσεις σκίασης και ηλιοπροστασίας, σε ένα ιδιαίτερο κλίμα όπως το μεσογειακό, που χαρακτηρίζεται από έντονη και διαρκή ηλιοφάνεια, είναι αυξημένες και επιβάλλουν τη χρήση προϊόντων που πληρούν πολύ συγκεκριμένες και υψηλές προδιαγραφές. Τα συστήματα εξωτερικής ή εσωτερικής σκίασης, Bara, Casette,Rido και Lydia της 
Florosgroup είναι ειδικά μελετημένα και απόλυτα προσαρμοσμένα σε αυτές τις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες.

Περισσότερα >  

Υφάσματα Εξωτερικής Σκίασης
Η επιλογή του κατάλληλου υφάσματος ηλιοπροστασίας είναι ζωτικής σημασίας, έτσι ώστε ένα σύστημα σκίασης εκτός από καλαίσθητο να είναι και αποτελεσματικό, δηλαδή να προστατεύει επαρκώς από τη βλαβερή UVΒ ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα να προσφέρει άνεση και φυσική σκιά σε κάθε χώρο. Επίσης, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας που θα κρίνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος, καθώς η εξωτερική χρήση συνεπάγεται μεγάλη καταπόνηση από τις καιρικές συνθήκες αλλά και γενικότερα.

Περισσότερα >  

Νέα Προϊόντα
Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι ανάγκες ηλιοπροστασίας αυξάνονται και μεταβάλλονται διαρκώς κυρίως λόγω της έξαρσης των οικολογικών προβλημάτων και κατ' επέκταση της επιτακτικής ανάγκης για συμμόρφωση με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Η δημιουργία και χρήση καινοτόμων προϊόντων σκίασης, που θα ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κάθε νέας εποχής και θα προστατεύουν αποτελεσματικά, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση ενέργειας, κρίνεται περισσότερο ζωτική από ποτέ.

Περισσότερα >  

Ενδεικτικά Έργα
Floper 120 με ανοξείδωτες ντίζες
Floper 120 με ανοξείδωτες ντίζες
Τελευταία νέα
Νέο Προϊόν
Η Florosgroup δημιούργησε τη νέα βιοκλιματική πέργκολα, Skyline.
Σύντομα κοντά σας με περισσότερες πληροφορίες!
Νέος Εμπορικός Κατάλογος Εξαρτημάτων

Ο νέος μας εμπορικός κατάλογος εξαρτημάτων είναι πλέον γεγονός!
 

H Florosgroup στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"
Η εταιρία μας πάντα κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Συμμετοχή της FLOROSGROUP στο Ετήσιο Περιοδικό "Η Τέντα"
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, δώσαμε το ετήσιο "ραντεβού" συμμετέχοντας στις σελίδες του περιοδικού της Ένωσης Τεντοποιών Ελλάδος.