Νέα

Νέο Λογότυπο

Νέο Λογότυπο

Η Floros Fine Shading αποτελεί τη μοναδική και πιο σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη, παραγωγική μονάδα στον κλάδο της σκίασης και της ηλιοπροστασίας στην Ελλάδα.
 
Το νέο λογότυπο της Floros Fine Shading σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να προβάλει το βασικό αντικείμενο εξειδίκευσης της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από τις προτάσεις συστημάτων σκίασης.
 
Το νέο λογότυπο της  Floros Fine Shading με αφαιρετικό τρόπο, οπτικοποιεί μέσω της δομικής χρήσης της τυπογραφίας, την διαδοχική εξασθένηση της σκιάς, καθώς αυτή απομακρύνεται από το εκάστοτε εμπόδιο σώμα.
 
Η επιλογή μιας γεωμετρικής Sans Serif γραμματοσειράς αποσκοπεί στη διαχρονικότητα και την ανεμπόδιστη χρήση της σε οποιαδήποτε εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα προδιαθέτει τον καταναλωτή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής που προσφέρει η εταιρεία.
 
Τέλος, στόχος της σχεδιαστικής προσέγγισης αποτέλεσε η διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό, με στόχο την αναγνωρισιμότητά της Floros Fine Shading σε έναν κλάδο που απαιτεί συνεχή ενημέρωση και προτάσεις καινοτομίας με πρωτοποριακές λύσεις.