Η Εταιρία

Γιατί να επιλέξω Floros Fine Shading
 
1. 35 Χρόνια εμπειρίας - Εξωστρέφεια
Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας, η οποία συνδυάζει την παρουσίαση πρακτικών και σύγχρονων λύσεων στα θέματα σκίασης πάντα με υψηλό δείκτη περιβαλλοντικής συνείδησης. Σε αυτά τα 35 χρόνια, αποκτήσαμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και επεκτείναμε το δίκτυο πωλήσεων μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η περαιτέρω εξάπλωσή μας στην διεθνή αγορά αποτελεί βασικό μακροπρόθεσμο στόχο μας.
 
2. Εφαρμογή Κανονισμών Παραγωγής και Ασφάλειας
Όλα τα έτοιμα συστήματά μας, φέρουν την σήμανση CE, σήμανση η οποία αποκτάται μετά από συνεχείς δοκιμές αντοχής για την απόλυτη ασφάλεια. Ακόμη, όλες οι διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην μονάδα παραγωγής μας πραγματοποιούνται  με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO.
 
3. Διεθνείς Συνεργασίες
Η προσήλωση στο ποιοτικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζεται και στις συνεργασίες μας με οίκους του εσωτερικού και εξωτερικού, όπως PARA, ACHILLES, ΕΤΕΜ, PRATIC, SOMFY, AKZO NOBEL, κάθε ένας από τους οποίους είναι πρωτοπόρος στον τομέα του. 
 
4. Σχεδίαση - Καινοτομία
Ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας αποτελεί η επίτευξη των βασικών μας στόχων που είναι οι φυσικές λύσεις για τον άνθρωπο και οι φιλικές λύσεις για το περιβάλλον. Έτσι, η σχεδίαση και η καινοτομία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κάθε μας δραστηριότητας, συνδυάζοντας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα.
 
5. Μονάδα Παραγωγής - Προσαρμοσμένες Λύσεις
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων, όπου στεγάζεται ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, πραγματοποιούνται καθημερινά όλες εκείνες οι διεργασίες που απαιτούνται για την πραγμάτωση του άριστου αποτελέσματος σε όλα τα έτοιμα συστήματα που παράγει η εταιρεία μας πάντα «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα των πελατών μας. Επιπλέον, παράγουμε όλα τα είδη εξαρτημάτων τέντας πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και με γνώμονα την άριστη χρηστικότητά τους.
 
6. Ανθρώπινο Δυναμικό
Η εξηνταμελής ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και διακατέχεται από οικογενειακό πνεύμα, καθώς όλο το προσωπικό συμμερίζεται τα ίδια οράματα και έχει τους ίδιους κοινούς στόχους για την πρόοδο και ανάπτυξη της εταιρείας μας.