Νέα

Φωτορεαλιστική απεικόνιση συστημάτων σκίασης

Φωτορεαλιστική απεικόνιση συστημάτων σκίασης

Η Florosgroup πρωτοπορώντας για μια ακόμα φορά, δίνει τη δυνατότητα να δείτε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση οποιοδήποτε σύστημα σκίασης της, προσαρμοσμένο στον πραγματικό σας χώρο. 
 
Αυτό σας εξασφαλίζει να έχετε μια αρκετά πλήρη εικόνα για το πως θα τροποποιηθεί ο χώρος σας, με την προσθήκη ενός υψηλής ποιότητας συστήματος σκίασης της Florosgroup. 
 
Η νέα αυτή εφαρμογή παρέχεται προς τους πελάτες μας εντελώς δωρεάν* και μπορείτε να δείτε άμεσα διαφορετικές χρωματικές προτάσεις, καθώς και τις αναλογίες της κατασκευής σε σχέση με το υπάρχον κτίσμα σας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται οποιαδήποτε δυσάρεστη έκπληξη και γίνεται απόλυτα κατανοητή η μελέτη μας προς εσάς. 
 
Η εφαρμογή αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το δημιουργικό αρχιτεκτονικό γραφείο YOLKSTUDIO (www.yolkstudio.gr), το οποίο επί σειρά ετών έχει εξειδικευτεί στο βιοκλιματικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική σκίαση. 
 
Για ιδανικό αποτέλεσμα οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε σύνολο το λιγότερο 3, από διαφορετική γωνία η κάθε μία. Η ανάλυση θα πρέπει να είναι 10MP και τέλος η λήψη θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρυγώνια. Ο μέσος χρόνος αποστολής είναι 2 εργάσιμες ημέρες και θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον όγκο της ζήτησης. 
 
Η δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνει μερική διόρθωση γενικών ατελειών του κτίσματος, εάν υπάρχουν, και όχι διορθώσεις λεπτομερειών. 
Η Florosgroup έχει υποχρέωση μόνο να προσαρμόσει ένα ή συνδυασμό περισσοτέρων συστημάτων σκίασης που διαθέτει,προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή επιλογή.