Νέα

Νέο δειγματολόγιο πανιών

Νέο δειγματολόγιο πανιών

Το νέο δειγματολόγιο πανιών βρίσκεται ήδη στα χέρια μας, παρουσιάζοντας τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων με την υπογραφή του ιταλικού οίκου PARA και με 5ετή εγγύηση ποιότητας.
 
Με τη νέα σειρά τεντοπάνων Paradise, οι επιλογές είναι πολλές. Η ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Έτσι, η χρήση του τεντόπανου δε μένει στα όρια της σκίασης και γίνεται ένα εναλλακτικό μέσο έκφρασης και δημιουργικής διακόσμησης.
 
Μοναδικό design, μια πανδαισία χρωμάτων και απόλυτη ισορροπία αισθητικής και λειτουργικότητας, με την υπογραφή του ιταλικού οίκου PARA.
 
Η πρωτοποριακή μέθοδος DuPont Teflon  Fabric Protector που χρησιμοποιείται από τον οίκο PARA στη σειρά τεντοπάνων Paradise, περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας αόρατης μοριακής προστασίας γύρω από κάθε ίνα του υφάσματος, καθιστώντας τα έτσι ανθεκτικά στους ρύπους της ατμόσφαιρας.
 
Τα υφάσματα «απωθούν» τη σκόνη, τα λάδια, το νερό και διατηρούν τα χρώματα λαμπερά για πολλά χρόνια,  χαρίζοντας στεγανότητα, ευκολία στη συντήρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας προστασία και από παγετό, χημικές μολύνσεις και βροχή. Τα χρώματά τους παραμένουν αναλλοίωτα και ζωντανά για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τη γνωστή ποιότητα PARA και με 5 χρόνια εγγύηση.