Νέα

Η Floros Fine Shading ξανά στη διεθνή έκθεση της Στουτγάρδης R+T!

Η Floros Fine Shading ξανά στη διεθνή έκθεση της Στουτγάρδης R+T!

 
Οι κορυφαίες στο είδος τους παγκοσμίως εκθέσεις R+T αποτελούν σημείο αναφοράς και συναντήσεων, βιομηχανικό βαρόμετρο και ταυτόχρονα πλατφόρμες καινοτομίας για τον κλάδο της σκίασης. Από 24 έως 28 Φεβρουαρίου 2015 και για 4η φορά η Floros Fine Shading συμμετείχε με δικό της περίπτερο (Hall 1 - A22) στην διεθνή έκθεση R+T, όπου παρουσίασε νέα και καινοτόμα συστήματα σκίασης, καθώς και τις ανανεωμένες συλλογές της σε τέντες και πέργκολες.
 
Η διεθνούς φήμης έκθεση R+T πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια και θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο σημαντική ανά τον κόσμο διοργάνωση για ρολό - κουρτίνες, πόρτες - θύρες και συστήματα ηλιοπροστασίας. Επιπλέον, στο πλαίσιό της παρουσιάζονται για πρώτη φορά νέα προϊόντα, τα οποία κατασκευάζονται ειδικά για την εκάστοτε έκθεση R+T. Παρόμοιες πετυχημένες εκθέσεις έχουν εδραιωθεί στη Σαγκάη της Κίνας, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
 
Η Floros Fine Shading, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και εδραίωσή της στο εξωτερικό, είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες σκίασης που συμμετέχουν κάθε φορά που διεξάγεται η R+T, στηρίζοντας σταθερά την ελληνική εξωστρέφεια.