Νέα

Opera και Vision: Δύο νέες καινοτόμες πέργκολες αλουμινίου από τη Floros Fine Shading

Opera και Vision: Δύο νέες καινοτόμες πέργκολες αλουμινίου από τη Floros Fine Shading

 
Με δυο νέες βιοκλιματικές πέργκολες, τις Opera και Vision, εμπλουτίζει την πλούσια και εξαιρετικά επιτυχημένη γκάμα της η Floros Fine Shading. Και οι δύο ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή ποιότητα, την αντοχή, την εργονομία και το μελετημένο σχεδιασμό που χαρακτηρίζουν όλα τα συστήματα σκίασης της ελληνικής εταιρείας. Χαρακτηριστικά που τους χαρίζουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα που διατίθενται στο εμπόριο.
 
Οι Opera και Vision είναι συνθέσεις φιλικές προς το περιβάλλον, με κομψό και εργονομικό σχεδιασμό που αποπνέει ιταλική φινέτσα και κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό πλαίσιο, να συνδυαστούν με υπάρχουσες δομές και να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Είναι εξοπλισμένες με κάθετα και περιστρεφόμενα κατά 140 μοίρες πτερύγια που εξασφαλίζουν φυσικό φως και σκιά ανάλογα με τον προσανατολισμό του ήλιου, επιτρέποντας να επιτευχθούν το επιθυμητό φως σε επίπεδο έντασης, αλλά και φυσική σκιά απόλυτα προσαρμοσμένη σε κάθε εξειδικευμένη απαίτηση.
 
Και οι δύο νέες προτάσεις της Floros Fine Shading αποτελούν την ιδανική λύση σκίασης για τη δημιουργία εξατομικευμένων και απόλυτα προσαρμοσμένων σε κάθε ανάγκη χώρων, επαγγελματικών ή ιδιωτικών, όπως εστιατόρια, μπαρ, παραλίες, βεράντες, κήπους, πισίνες κά. Μεταξύ άλλων διαθέτουν ενσωματωμένο φωτισμό LED με λευκό ή RGB χρώμα φωτός και ρυθμιστή έντασης, αισθητήρες θερμοκρασίας, περιμετρική υδρορροή, σύστημα θέρμανσης, δυνατότητα κίνησης με τηλεχειριστήριο.